Miniland Baby Термос 500мл Gold Limited Edition 89256

Марка:
66.00 лв.
Кратко описание:
Най-луксозният на пазара! Идеалният термос за модерни, социални и дръзки родители, които се стремят да се насладят на мигове и игриви преживявания, изпълнени с елегантност, отличие и стил. Поддържа температурата на...
23107
В наличност
+

Най-луксозният на пазара!

Идеалният термос за модерни, социални и дръзки родители, които се стремят да се насладят на мигове и игриви преживявания, изпълнени с елегантност, отличие и стил.

Поддържа температурата на течностите повече от 24 часа

Луксозният термос на Miniland има висока устойчивост и ефективност благодарение на двойната си стоманена стена, изключителната си алуминиева облицовка и вакуумната си камера.Благодарение на допълнителния слой изолация, осигурен от транспортната чанта, която го предпазва от промени в околната температура, температурата на напитките ще се поддържа още по-дълго.

В три възможни цвята

Гамата от луксозен термос от 500ml на Miniland с хромирано покритие се предлага в три различни цвята, за родители с всякакъв вкус: злато, розово злато или сребро. Освен това транспортната чанта винаги се съчетава перфектно с избрания тон.

Бебето се храни навсякъде.

Родителите могат да приготвят храната на бебето си у дома и да я занесат навсякъде, благодарение на чантата за носене с дръжка, която може да виси на количката.

Материали с изключително качество

Луксозният термос се произвежда с 18/8 стомана (304 стомана) вътре, която има много ниска топлопроводимост и много добра устойчивост на високи температури, най-подходяща за консервиране на храната. Освен това транспортната чанта е изработена от материали с висока устойчивост, които подобряват запазването на термоса срещу абразия и го предпазват от неравности и драскотини.

Лесна система за изливане

Татковците няма да разливат капки от съдържанието благодарение на системата за лесно изливане и затваряне чрез натискане на луксозния термос, който ви позволява да отваряте и затваряте само с един пръст и без да се налага да отвивате вътрешната капачка.

Разглобяем и лесен за почистване

Както капакът на термоса, който може да се използва като съд, така и клапанът са неразвиващи се, което улеснява почистването на всички компоненти.

Не съдържа бисфенол (100 %BPAfree).

Не трябва да се стерилизира!

Други потребители са посетили и ...