IMC Toys Количката на Фенси Cty Babies Magic Tears 97957

Марка:
49.99 лв.
Кратко описание:
След успеха на куклите CryBabies тук са вече и новите миникукли CryBabies Magic Tears, които също плачат с истински сълзи! CryBabies Magic Tears са серия бебета за колекциониране, които се отличават с уникален дизайн. Те плачат с истинска вода. Изведете Фенси на разходка с нейната количка и...
14465
В наличност
+

След успеха на куклите CryBabies тук са вече и новите миникукли CryBabies Magic Tears, които също плачат с истински сълзи!

CryBabies Magic Tears са серия бебета за колекциониране, които се отличават с уникален дизайн. Те плачат с истинска вода.
Изведете Фенси на разходка с нейната количка и използвайте магическите й сълзи, за да активирате функциите за светлина и пара*.
Продуктът включва ексклузивна фигура Фенси и няколко аксесоара. Количката може да бъде поставена в две различни позиции. * Ефектът „пара“ се симулира с пулверизирана вода.
Как да играете:
• За да активирате функцията на пръскане на вода като пара, напълнете куклата с вода с помощта на бутилката и налейте няколко капки вода в сензора.
• За да активирате сензора правилно, водата трябва да докосне и двата контакта, включени в продукта. Когато се активира, водата се разпръсква на дъното на продукта и вграденият в нея светодиод светва за няколко секунди. За да го активирате отново, налейте още няколко капки в сензора . Можете да използвате бутилката или друг контейнер, за да улесните процеса.
Комплектът включва:
• 1 бр. игрален сет - количката на Fancy.
• 1 бр. мини кукла Fancy.
• Различни аксесоари.
Батерии: 2 х LR03 AAA/1.5V (не са включени в комплекта).

Бебетата не издават звуци, само плачат с истински сълзи.

Други потребители са посетили и ...