IMC Toys Къщата на Кейти Cry Babies Magic Tears 97940

Марка:
79.99 лв.
Кратко описание:
След успеха на куклите CryBabies тук са вече и новите миникукли CryBabies Magic Tears, които също плачат с истински сълзи! CryBabies Magic Tears са серия бебета за колекциониране, които се отличават с уникален дизайн. Те плачат с истинска вода. Играйте и правете сапунени балончета с къщичката...
14464
В наличност
+

След успеха на куклите CryBabies тук са вече и новите миникукли CryBabies Magic Tears, които също плачат с истински сълзи!

CryBabies Magic Tears са серия бебета за колекциониране, които се отличават с уникален дизайн. Те плачат с истинска вода.
Играйте и правете сапунени балончета с къщичката на Кейти! Включва ексклузивна фигура- мини плачещо бебе, сапунен разтвор и много аксесоари за игра и забавление!
Как да играете:
• Когато селекторът е в позиция ВКЛЮЧЕНО, ако искате да активирате излизането на балончета от комина и съпровождащите звуци, трябва да налеете няколко капки вода във водния детектор , разположен в горната част на къщата.
• Използвайте Кейти за тази цел. Напълнете я с вода и я накарайте да плаче към посочената точка (вижте в инструкциите). Когато водата бъде разпозната, тя ще активира функцията за производство на балончета и в същото време продуктът ще възпроизвежда мелодии и звуци за няколко секунди.
• След няколко секунди без вода в сензора, продуктът ще спре да произвежда балончета. Вземете под внимание, че за да се избегне постоянно образуване на балончета, и за да няма щети на играчката, дължащи се на тези балончета, трябва да изчакате 30 секунди преди да активирате отново двете функции за образуване на балончета и активиране на мелодиите. След изтичане на тези 30 секунди (след края на мелодията), моля, изсипете отново водата в детектора.
Комплектът включва:
• 1 бр. игрален сет - къщата на Кейти.
• 1 бр. мини кукла Кейти.
• Различни аксесоари.
Батерии: 3 х LR03 AAA/1.5V (не са включени в комплекта).

Бебетата не издават звуци, само плачат с истински сълзи.

Други потребители са посетили и ...