LittleLife Детска раница SwimPak, Жаба, 10 л, Зелена

Марка: LittleLife
54.90 лв.
Кратко описание:
Лека детската раница на LittleLife с голям обем от 10 литра. Подходяща е за деца над 3 години. Етикет за името и адреса Обем: 10 л Непромокаема Джобче за монети или съкровища Затваряне чрез навиване на горната част и странично закопчаване с катарами Регулиращи се презрамки с коланче за гърдите...
5596
В наличност
+

Лека детската раница на LittleLife с голям обем от 10 литра. Подходяща е за деца над 3 години. Етикет за името и адреса Обем: 10 л Непромокаема Джобче за монети или съкровища Затваряне чрез навиване на горната част и странично закопчаване с катарами Регулиращи се презрамки с коланче за гърдите Отваряне чрез велкро на цялата горна част Размери: 33 x 33 x 16 cm.

LittleLife Детска раница SwimPak Жаба Зелена е супер подходяща за лятна почивка на море или басейн в града.

Готови ли сте за летни приключения покрай водата? Жабата Fred е тук и е готова. Тя е направена от здрав, устойчив на вода и пясък плат, има голям корем, който може да побере до 10 литра различни принадлежности за плаж. Това е много място за кърпа, очила, шнорхел ... и още.

Чантата може да "плува" по повърхността на водата, ако случайно падне в нея. Тя е лесна за използване. Наподобява чувал. Горната част се отваря изцяло и е с велкро лепенка. Затварянето става, освен с нея и с безопасни катарами, които са подходящи за малките пръстчета и се закопчават отстрани на раницата. За да я затворите добре, преди това, трябва да я навиете. Всичко това, можете да направите сами, без помощ от мама или татко.

Жабата Fred ще е винаги с вас. На плажа, в слънце или дъжд, ще посещава басейна, или идва с вас до уроците по плуване. Той, също така може да се грижи за вашия гардероб, като го опази сух или за вашите пари, тъй като има скрит джоба с цип за монети или съкровища.

Други потребители са посетили и ...