Baby Active Комбинирана количка Musse Rose Dark

Марка: Baby Active
1,169.10 лв.
Стара цена: 1,299.00 лв.
Кратко описание:
BabyActive Musse 2in1 е уникална количка, изработена от висококачествени материали с оригинален флорален дизайн. Musse е най-новото предложение от марката BabyActive . Тя е предназначен за родители, които ценят функционалността и стилния външен вид. Водоустойчивите материи правят...
15132
В наличност
+

BabyActive Musse 2in1 е уникална количка, изработена от висококачествени материали с оригинален флорален дизайн. Musse е най-новото предложение от марката BabyActive . Тя е предназначен за родители, които ценят функционалността и стилния външен вид.Водоустойчивите материи правят количката страхотна при всякакви метеорологични условия. BabyActive Musse ще отговори на очакванията дори на най-взискателните родители.

Количките Baby Active са напълно безопасни и отговарят на най-високите стандарти за безопасност. Количката има 5-точкови предпазни колани, включително допълнителна лента , прикрепена към предпазната преграда, предпазваща детето от случайно изплъзване от седалката по време на разходки. Преградата е подвижна - тя може да бъде наклонена настрани, което улеснява поставянето и изваждането на малкото дете от количката. Преградата е тапицирана с практична екологична кожа. Приятен е на допир и устойчив на абразия.

Количката е проектирана в съответствие с най-новите тенденции на световния пазар. Тапицерията е изработена от импрегнирана материя, лесна за почистване. Допълнителното му предимство е филтърът UV +50, който предпазва детето от вредни слънчеви лъчи.

Летният кош е голям и много функционален. Той предпазва малкото дете от слънцето, вятъра, дъжда или други неблагоприятни външни фактори. Част от коша е с вентилационна мрежа, която осигурява въздушен поток вътре в количката.

Модела Musse е оборудван с допълнителна вентилационна система. Скритите прозорци с цип осигуряват перфектен въздушен поток, а вградената мрежа против комари ще предпази бебето от насекоми

Комплектът включва :

- Алуминиево шаси със златна рамка

- Кош за новородено с допълнително матраче, за по-голям комфорт.

- Летен кош

- Покривала за летния кош и за коша за новородено.

- Чанта/раница в десена на количката.

- Дъждобран

Размери :

Кош за новородено :

- дължина - 84см

- ширина - 41см

- тегло - 4кг

Шаси с летен кош сглобени :

- дължина - 90см

- ширина - 63см

- височина - 112см

- тегло - 12кг

Шаси сгънато :

- дължина - 78см

- ширина - 53см

- височина - 32см

- тегло - .7.9кг.

Други потребители са посетили и ...