Chicco Възглавничка BOPPY - blue whales

Марка:
94.90 лв.
Кратко описание:
Възглавницата Boppy е чудесна помощ за майката и бебето в периода на кърмене- с две лица от различни материи- плюш от едната страна и памук от другата. Използването й по време на хранене гарантира удобство за вас и осигурява спокойното и лесно сукане на бебето. Правилното поставяне на бебето на...
22165
В наличност
+

Възглавницата Boppy е чудесна помощ за майката и бебето в периода на кърмене- с две лица от различни материи- плюш от едната страна и памук от другата.
Използването й по време на хранене гарантира удобство за вас и осигурява спокойното и лесно сукане на бебето. Правилното поставяне на бебето на гърдата по време на кърмене е много важно, в противен случай детето може да засуква зърното така, че да причини разранявания и рагади. Вътрешната част на възглавницата е изработена изцяло от висококачествени силиконови фибри, които не губят първоначалната си форма с времето. Това гарантира на бебето мека,стабилна и безопасна подкрепа. Boppy позволява на майката да кърми в ергономично правилна позиция, избягвайки умората и болезненото схващане на раменете, причинени от навеждане над бебето по време на кърмене.
Възглавницата има идеална форма, така че да се адаптира към формите на всяка майка. Въглавницата има и допълнителни функции:
-0 м+ - След хранене Boppy се превръща в удобно "гнездо", където бебетоможе да лежи и почива. Повдигнатото положение след хранене намалява риска от рефлукс и повръщане. - 6 м+ - Boppy е също и удобнавъзглавничка за лежане по корем. Помага на бебето да координирадвиженията си, да развива мускулите си и да се учи да пълзи.
- 9 м+ - Седенето не е толкова лесно, колкото изглежда. Boppy помага на детето да се научи да пази равновесие.

Други потребители са посетили и ...