Avent

През 1984 г. марката AVENT се появява на пазара, предлагайки бутилка за хранене за бебето, която по-късно ще се превърне в образец за всички производители на детски шишета и аксесоари. Собственик на дружеството е бил Edward Atkin, който е сметнал че бутилките, произвеждани до тогава не са практични и е нужна промяна. Шишетата са тежки, дълги и тесни и неудобни, както за майката, така и за дедето, освен това нестабилни и трудни за пълнене и миене.

През септември 2006 г., Philips, световен лидер в здравеопазването, технологиите и екологичният начин на живот, се обединява с AVENT. Тези две дружества, със своите световни иновациите, са идеалният избор за всеки родител. Philips в своя ангажимент за насърчаване на екологичното и природосъобразно мислене в потребителите, разработва продукти, които спомагат за поддържането на доброто физическо състояние на всеки потребител, а AVENT предлага най-добрите решения за родителите. Работейки в тандем и следвайки тези приоритети Philips и AVENT предлагат перфектно изчислени и максимално опростени продукти, с които вашето дете да бъде здраво и щастливо.

Всички Philips AVENT продукти са проектирани така че да работят един с друг и тя е единствената марка, която може да предложи пълна гама на взаимозаменяеми продукти.

1 2 3 4 5 6 7