Често задавани въпроси

В: Какво представлява www.bambo.bg?

O: www.bambo.bg e електронен магазин ориентиран в продажбата онлайн на стоки и продукти ориентирани за деца и възрастни. Разнообрзието от стоки покрива различни възрастови групи при децата: от бебета до тийнейджъри. Предлагаме множество продукти подходящи за бременни жени, майки, кърмачки и уреди в помощ на родителите. Също така предлагаме редица продукти за дома, подходящи и предназначени за деца.

В: Трябва ли ми регистрация?

О: Регистрацията в www.bambo.bg не е задължителна за извършването на покупка. Тя е създадена с цел удобство на клиентите, тъй като необходимата информация за доставка, въведена при регистриране, се въвежда автоматично при направата на покупка от онлайн магазина Бамбо. При направа на поръчка нерегистрираните потребители са длъжни да въвеждат всеки път техния адрес и данните си при всяка поръчка, докато регистрираните потребители въвеждат тази информация само веднъж. Нашия магазин предлага опция и за мигновено купуване, за което Ви е необходимо да посочите валиден телефонен номер или мейл за обратна връзка с Вас.

В: Как да поръчам онлайн?

О: Ако имате конкретно търсене за продукт, можете да използвате търсачката в сайта. Или да изберете през основното меню желаната категория, където има допълнително филтри за текущата категория. Които помагат да прецизирате търсенето на желания от Вас продукт. Например - до колко пари, с какви характеристики, каква марка, наличност и др., според спецификите на продукта. След като сте избрали желаните продукти, добавете ги в потребителската кошница, където също може да редактирате съдържанието й. Завършвате процеса на пазаруване като попълните всички детайли относно поръчката и натиснете бутона "ИЗПРАТИ ПОРЪЧКА". Имате възможност също така да използвате опцията за мигновенно пазаруване. При всеки един продукт има бутон "Купи сега с 1-клик", натиснете го и само попълнете данните: Вашето име, коректни телефон или мейл за обратна връзка. След като изпратите тези данни в рамките на работния ден с Вас ще се свърже наш сътрудник за да финализирате поръчката.

В: Как да разбера, че поръчката е завършена?

О: След финализиране на поръчката ще бъде изписано потвърждение на екрана и автоматично получавате потвърждаващ имейл. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус. Възможно е и да Ви се обади по телефона нас сътрудник за да потвърди Вашата поръчка.

В: Мога ли да поръчам по телефона ?

О:На следните телефони: 0893682283-ПРОДАЖБИ, можете да проверите за наличност, да получите консултация или да извършите поръчка. Необходимо е да посочите трите си имена и телефон за връзка. Можете да ползвате и бутона "Купи сега с 1-клик", който Ви предоставя възможността да поръчате по телефона.

В: Мога ли да поръчам по е-мейл?

О: На office@bambo.bg можете да проверите за наличност, да получите консултация и да извършите поръчка. Необходимо е да оставите три имена и телефон за връзка. Можете да ползвате и бутона "Купи сега с 1-клик", който Ви предоставя възможността да поръчате по е-мейл.

В: Как да разбера дали продуктът е наличен?

О: В описанието на всеки продукт има статус за наличност:
В наличност – Имаме го на склад и можем да го изпратим веднага;
Не е наличен – Изчерпан продукт;
bambo.bg си запазва правото наличността и сроковете на доставка да се доуточняват по телефона или e-mail, в момента на обработка на поръчката.

Мнения