Срокове и доставка


Срокове и доставка

Доставките на онлайн магазин БАМБО се осъществяват от куриерска фирма СПИДИ,ЕКОНТ И ЕВРОПЪТ . Ако стойността на поръчката Ви надхвърля 100 лева - доставката е безплатна (важи за територията на р. България ). (НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ХРАНИ И ПАМПЕРСИ).

Срокът за окомплектоване на поръчката е от 1 до 4 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от производителя или вносителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

► За поръчки под 100.00 лв. доставката за цяла България е 6.00 лв.

► За поръчки над 100.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

► За поръчки на промоционални артикули при сума над 100.00лв., доставката е безплатна до офис на Куриер.

► Артикули на промоция се доставят само до офис на Спиди и Еконт .

► За поръчка на детско дървено легло,гардероб и скрин цената за доставка е отбелязана най отгоре в описанието. ВНИМАНИЕ: Доставката се поема от купувача

► При поръчка на храни и памперси, клиентът заплаща реалната стойност на доставката на избраните от него продукти (спрямо тяхното тегло).

► в брой при доставка (пощенски паричен превод)

► Не гарантираме наличност на продуктите към момента на завършване на онлайн поръчка. В случай на липса на артикул, наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефон.