Кукла Елена

Марка:
79.99 лв.
Кратко описание:
“С обич бях ти подарена! Здрасти, казвам се Елена!” с тези думи, изречени от сладко гласче, детската кукла Елена ще започне приятелството си с вашето момиченце. При всяко натискане по гърдите тя ще казва различни фрази или ще изпее хубава песничка. Куклата е много реалистична - кожата на...
10061
Не е наличен

“С обич бях ти подарена! Здрасти, казвам се Елена!” с тези думи, изречени от сладко гласче, детската кукла Елена ще започне приятелството си с вашето момиченце. При всяко натискане по гърдите тя ще казва различни фрази или ще изпее хубава песничка. Куклата е много реалистична - кожата на лицето й е мека и гладка като истинска, а докато говори тя отваря устни, мърда глава и пърха с миглите си. Всичко това оставя впечатление в малкото дете, че говори с истинска приятелка.

Днес тя е облечена в красива розова рокля и сладко бяло палтенце с розов пух по края и интересни апликации по него, а чорапогащника естествено е в тон - снежно бял с красиви по-плътни бели цветя. Но ако реши детенцето може да я преоблече в други дрешки, тъй като куклата позволява това. Хубавата й дълга руса косица е вързана две опашлета, но прическата и може да бъде сменена винаго когато момиченцето пожелае. Тя може да стои изправена, благодарение на стабилните си обувки, но може и да седне или легне. Височината на куклата е 50см. и тя знае 200 думи на български език.

Други потребители са посетили и ...