Lego Friends Конструктор Мобилен моден бутик 41719

Марка:
21.99 лв.
Кратко описание:
Притечете се на помощ! Camila отива на парти и има нужда от разкрасяване. Качете се на скутера и изтеглете мобилния бутик на Stephanie, за да се погрижите бързо за външния ѝ вид. Настанете Camila на стола, за да може Stephanie...
50914
В наличност
+

Притечете се на помощ! Camila отива на парти и има нужда от разкрасяване. Качете се на скутера и изтеглете мобилния бутик на Stephanie, за да се погрижите бързо за външния ѝ вид. Настанете Camila на стола, за да може Stephanie да свърши магията си. Помогнете ѝ да оформи косата на Camila и добавете сладка панделка. Извадете огледалото – Camila изглежда невероятно! Последно, напръскване с парфюм, и тя е готова за парти.

Децата се грижат за външния вид на жителите на Хартлейк Сити с този комплект за игра „Мобилен моден бутик“.

Зарадвайте малките стилисти с изненада по всякакъв повод с комплекта за игра LEGO® Friends Мобилен моден бутик (41719). Деца на възраст 6+ могат да се представят, че разкрасяват по невероятен начин жителите на Хартлейк Сити със Stephanie, докато теглят мобилния магазин зад страхотния електрически скутер. Забавни аксесоари вдъхват живот на играта Малките стилисти стават креативни, докато използват сешоар, ножици, четка, червило и парфюм. Клиентите могат също така да закупят и аксесоари за коса от въображаемия магазин. За да увеличите забавлението, има умни функции – огледалото е на панти и може да се прибере, докато сте в движение, а скутерът се отделя. Ръководствата в цифров вид увеличават строителното забавление Освен с ръководство на хартия, този комплект се предоставя с Instructions PLUS. Ще ги намерите в приложението на LEGO с инструкции за построяване, което включва инструменти за мащабиране, използване на призрачен режим и завъртане, които да помогнат на децата да разберат процеса на конструиране. Освен това то им позволява да запазят напредъка си, за да могат да се върнат обратно към строителството по всяко време.

  • Комплектът съдържа: 94 елемента;