Playgro Активна играчка Дракон Дъсти, 0м+ 0410

Марка:
39.00 лв.
Кратко описание:
Запознайте се PLAYGRO Активна играчка Дракон Дъсти , която помага на бебчо с развитието на сетивата и моториката в ранните етапи. Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Дракон Дъсти поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир, звук, зрение и...
21670
В наличност
+

Запознайте се PLAYGRO Активна играчка Дракон Дъсти, която помага на бебчо с развитието на сетивата и моториката в ранните етапи.

Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Дракон Дъсти поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир, звук, зрение и устно изследване. Текстурираните материи и повърхности включват супер мека плюшена козина, сатенени опашка и крачета, гризалка-лапа за успокояване на възпалени венци и мъниста за упражняване на фината моторика. Бебето може да шумоли с крилете на Дракона Дъсти или да потраква с мънистата по крачетата. Играчката предлага красиви контрастиращи цветове и шарки за стимулиране зрението на бебето и халка за лесно закрепване, за да бъде Активната играчка Дракон Дъсти наблизо в колата, в столчето за кола, количката или коша за новородено.

Характеристики:

  • Гризалка-лапа за масаж на възпалените нежни венци
  • Дрънкалка и потракващи мъниста за стимулиране на слуха
  • Ярки цветове за стимулиране на визуалното възприятие
  • Различни текстури за подпомагане на тактилното развитие
  • Ринг за лесно закачване

Други потребители са посетили и ...