Playgro Активна играчка Лама Лупе, 0м+ 0407

Марка:
39.00 лв.
Кратко описание:
Запознайте се PLAYGRO Активна играчка Ламата Лупе , която помага на бебчо с развитието на сетивата и моториката в ранните етапи. Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Лама Лупе поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир, звук, зрение и...
22605
В наличност
+

Запознайте се PLAYGRO Активна играчка Ламата Лупе, която помага на бебчо с развитието на сетивата и моториката в ранните етапи.

Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Лама Лупе поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир, звук, зрение и устно изследване. Текстурираните материали и повърхности включват супер мека, супер плюшена козина, забавна релефна джъмбо връзка, тактилни панделки за насърчаване на щипковия захват, неравна гризалка за успокояване на възпалени венци и мъниста за упражняване на фината моторика. Шумолете с ушите на Ламата Лупе или разклатете краката за тракащи звуци. Включва красиви контрастиращи цветове и шарки за стимулиране на зрителните сетива на бебето и лесна халка за закрепване, за да държи Активната играчка Лама Лупе наблизо в колата, в столчето за кола, количката или коша за новородено.

Характеристики:

  • Оребрени халки за масаж на възпалените нежни венци
  • Шумолящи уши, дрънкалка и потракващи мъниста за стимулиране на слуха
  • Ярки цветове за стимулиране на визуалното възприятие
  • Различни текстури за подпомагане на тактилното развитие
  • Ринг за лесно закачване

Други потребители са посетили и ...