Playgro Активна играчка Полярна котка Атка, 0м+ 0408

Марка:
39.00 лв.
Кратко описание:
Запознайте се PLAYGRO Активна играчка Полярна котка Атка , която помага на бебчо с развитието на сетивата и моториката в ранните етапи. Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Полярна котка Атка поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир,...
22600
В наличност
+

Запознайте се PLAYGRO Активна играчка Полярна котка Атка, която помага на бебчо с развитието на сетивата и моториката в ранните етапи.

Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Полярна котка Атка поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир, звук, зрение и устно изследване. Текстурираните материи и повърхности включват супер мека и релефна плюшена козина, тактилни панделки за насърчаване на щипковия захват, гризалка-цвете за успокояване на възпалени венци и упражняване на фината моторика. Бебето може да шумоли с ушите на Полярната котка Атка или да се оглежда в безопасното пластмасово огледалце. Играчката предлага красиви контрастиращи цветове и шарки за стимулиране зрението на бебето и халка за лесно закрепване, за да бъде Активната играчка Полярна котка Атка наблизо в колата, в столчето за кола, количката или коша за новородено.

Характеристики:

  • Халка с форма на цвете за масаж на възпалените нежни венци
  • Дрънкалка и шумолящи уши за стимулиране на слуха
  • Ярки цветове за стимулиране на визуалното възприятие
  • Различни текстури за подпомагане на тактилното развитие
  • Ринг за лесно закачване

Други потребители са посетили и ...