Playgro Плюшена играчка Таралеж Време е за сън със светлина и звуци, 0м+ 0211

Марка:
75.00 лв.
Кратко описание:
Когато настъпи време за лягане, Плюшена играчка таралеж Dreamtime Soothing Sounds and Lights Hedgehog осигурява комфорт и увереност, като помага на бебето да се успокои и да се унесе в сън с минимална намеса. Използвайки интелигентна технология за сензор за плач, Плюшеният таралеж се...
21721
В наличност
+

Когато настъпи време за лягане, Плюшена играчка таралеж Dreamtime Soothing Sounds and Lights Hedgehog осигурява комфорт и увереност, като помага на бебето да се успокои и да се унесе в сън с минимална намеса. Използвайки интелигентна технология за сензор за плач, Плюшеният таралеж се ослушва за плача на бебето и реагира, като активира един от 4 предварително избрани режима.

  1. Звуци на сърдечен ритъм за успокоение (работи в продължение на 10 минути)
  2. Розов шум, който имитира звуците от утробата (работи в продължение на 10 минути).
  3. Природните звуци и приспивните песни са идеални за успокояване на по-големи бебета (работи в продължение на 20 минути без сензор за плач)
  4. Нощна лампа с мека сменяща цвета си светлина за визуален комфорт (работи в продължение на 20 минути без сензор за плач).

След 90 минути време за слушане, Плюшената играчка таралеж със светлина и звуци се нулира, докато бъде избран нов режим. Проектиран със супермеко пухкаво тяло, големи меки бодли и повърхности с разнообразен релеф, този очарователен таралеж също предлага комфорт чрез допир. Подходящ от раждането, Таралежът със светлина и звуци насърчава положителни асоциации за сън при новородените бебета и помага за укрепване на рутините за лягане при малки деца. Мечта за бебета и родители.

Характеристики
  • Интелигентен сензор за долавяне на бебешки плач
  • 4 режима - сърдечен ритъм (със сензор), розов шум (със сензор), природни звуци и нощна лампа.
  • Гъвкавост на употреба - може да се ползва за свободно гушкане или закачване в креватчето с велкро лепенка
  • Разнообразните повърхности за докосване, свежите цветове и звуците подпомагат сетивното развитие


Други потребители са посетили и ...